FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Konkurs za dodelu kredita za podsticanje turističke ponude

07/05/2020
Inovo-8
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je javni konkurs za dodelu kredita  za podsticanje kvaliteta turističke ponude u 2020. godini.

Konkursom je predviđena dodela kreditnih sredstava za  unapređenje kvaliteta turističke ponude i intenziviranje njenog korišćenja,  izgradnju turističke infrastrukture kao i usklađivanje turističkih kapaciteta sa Zakonom o turizmu.

Pravo na korišćenje kredita imaju privredna društva i preduzetnici koji su registrovani za obavljanje delatnosti u oblasti turizma, kao i poljoprivredna gazdinstva koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Zahtev za korišćenje kreditnih sredstava sa potrebnom dokumentacijom se dostavlja Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Sektor za turizam, Nemanjina br. 22-26, Beograd, sa naznakom „Krediti za razvoj turizma”, isključivo putem pošte ili preko pisarnice Ministarstva.

Rok za podnošenje zahteva je 1. septembar 2020. godine. Krajnji rok za dostavljanje dopuna zahteva je 1. oktobar 2020. godine. Informacije o konkursu i obrazac zahteva za korišćenje kreditnih sredstava mogu se preuzeti sa internet prezentacije Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija mtt.gov.rs. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 011/3139697.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt