FKMS RADIO KNJAŽEVAC

3. sreća – Treći rođendan FKMS radija

28/07/2019
treci-rodjendan
FKMS Radio sa talasne dužine 100 MHz FM oglasio se, zvanično, prvi put  28. jula 2016. godine.

Otada stalno raste naša slušanost, ali i naša čitanost na portalu fkmsradio.com i društvenim mrežama. Podaci uvek dosta kazuju, ali i vaši komentari, lajkovi, postovi i poruke, svedoče nam i pružaju podršku da i dalje istrajemo u našoj medijskoj priči.

Možda nije vreme za velika slavlja, ali ipak, 3 godine trajanja, prepoznatljivog zvuka i glasa,  borbe za vašu slušanost i poverenje, u šarenolikoj medijskoj utakmici i jesu za priču.

Naš program, koji traje 24 časa preko frekvencije  100 MHz FM, slušaju naši slušaoci na lokalu, u Knjaževcu i okolini, ali i preko interneta u celom svetu. Kada dobijemo poruke iz drugih zemalja i sa drugih kontinenata od naših ljudi, ali i stranaca, to je pravo uzbuđenje i satisfakcija.

Ostaćemo dosledni finom, urbanom skladu muzike i priče, negujući tačnu, aktuelnu vest i informaciju. Od ove godine, dobili smo i pojačanje, u vidu Omladinske redakcije našeg radija, a  poziv na saradnju je uvek otvoren : pišite nam, javite se u program, budite naši reporteri i fotoreporteri, ukažite na male i velike, dobre i loše stvari, iz vašeg okruženja.

 

Zahvaljujemo vam se na poverenju i na tome što ste izabrali da čujete upravo nas, FKMS radio Knjaževac.

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt