FKMS RADIO KNJAŽEVAC

457 zaraženih u Srbiji: Danas preminula još jedna osoba,ukupno 7 žrtava korona virusa

26/03/2020
111164083_gettyimages-1205028017
U Republici Srbiji je do 15 časova registrovano ukupno 457 potvrđenih slučajeva COVID 19, saopšteno je na sajtu Ministarstva zdravlja.

Kako navode, testirani su uzorci 295 osoba od kojih je 73 pozitivno i 222 negativno na novi korona virus. Kako je rekla direktorka Batuta Verica Jovanović u toku dana danas je u bolnici Dragiša Mišvić preminula još jedna osoba stara 48 godina.

Ranije danas je saopšteno da su u toku noći od posledica zaraze koronavirusom preminuli jedan muškarac, koji je bio hospitalizovan u Klinici za infektivne i tropske bolesti KCS i jedna žena, koja je bila hospitalizovana u Kliničkom centru Niš.

Ranije je rečeno da je od ukupnog broja zaraženih skoro polovina u Beogradu, što je i za očekivati jer je ovo najveći grad sa najvećim brojem stanovnika, rečeno je na konferenciji za medije u Palati Srbije.

Ukupno je u 21 gradu potvrđen bar jedan pozitivan slučaj. Posle Beograda po ukupnom broju potvrđenih slučajeva slede Niš sa 40 i Valjevo sa 38 slučajeva, Novi sad sa 21, u Čačaku ima 13, u Kragujevcu 12, dok u je Kruševcu i Ćupriji po 10 zaraženih.

Gradovi koji imaju jednocifren broj obolelih su Kikinda, Vranje, Užice, Požarevac, Zaječar i Pančevo.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt