FKMS RADIO KNJAŽEVAC

City Games karavan stiže u Knjaževac 16. jula

10/07/2018
City-Games-Srbija-4
Opština Knjaževac biće, po prvi put, domaćin „City Games“ karavana, u okviru koga se organizuje serija takmičenja između predstavnika evropskih gradova u igrama na vodi.

 

Nalik nekadašnjim „Igrama bez granica“, u ponedeljak 16. jula na bazenu „Banjica“, sa početkom od 19:30 časova, održaće se jedno od sedam kvalifikacionih takmičenja devete sezone ove sportsko-zabavne manifestacije.

Učesnike će činiti šest ekipa koje predstavljaju svoje gradove ili opštine sa teritorije Republike Srbije. Grad koji bude najbolji u Srbiji kvalifikuje se za evropsko „City Games“ finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu, gde će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima.Finale  ovogodišnjih  “City Games Srbija” će se održati na Zlatiboru, 22. jula.

U planu je da knjaževački tim okupi najbolje sportiste našeg grada, a pored njih, takmičiće se i ekipe Negotina, Zaječara, Sokobanje, Svrljiga i Vranja
Timove će činiti šest članova, od kojih dvoje moraju biti ženskog pola.

Nadmetanje u formi šoua boduje se kroz šest disciplina po principu najbolje ostvarenog vremena.
Ono što je najbitnije jeste da takmičari ne moraju biti profesionalni sportisti, a svi oni koji vole druženje i timski rad mogu da se prijave za učešće ovogodišnjeg takmičenja.

Ulaz na bazenu “Banjica”, u ponedeljak 16.jula, biće besplatan tokom celog dana.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt