FKMS RADIO KNJAŽEVAC

58.FKMS – dan drugi

26/07/2019
severina
Drugo veče 58. Festivala kulture mladih Srbije, proteklo je u tonu koncerta popularne pop pevačice Severine.

Sam početak druge festivalske večeri, bio je posvećen najmlađim Knjaževčanima, koji su zajedno sa svojim roditeljima, bakam i dekama,  uživali uz omiljene animirine likove i  mnoštvo sadržaja u okviru prvog Detinjstvo Festa  i maskenbala. Razigrano festivalsko druženje na platou Doma kulture, mališani su proveli u brojnim aktivnostima. Bila je to prilika da se nadmeću u trkama, vodenim igrama, fotografišu sa  super herojima  i  crtanim junacima, dok su oni sa najboljim maskam osvojili  i vredne nagrade.

Festivalski program nastavljen je na sceni Gurgusovačke kule nastupom jedne od najvećih pop zvezda Balkana, Severine Kojić.

Rečima pesme Brad Pitt (Ovo će biti dobra noć predosećam), ova srpska snaja podigla je na noge više od 2000 gledalaca . Usledile su Uno momento, Tarapana, Italijana, Uzbuna, Dobro došao u klub, Moja štikla i ostale pesme iz opusa ove atraktivne pevačice.Od veoma zadovoljne knjaževačke publike Severina se oprostila trubačima i pesmom Gas, gas. Večeras će, u okviru treće festivalske večeri, nastupiti poznati rok bend Neverne bebe. Hoće li I oni, na publiku ostaviti isti utisak kao I Severina, videćemo večeras od 21h, na letnjoj pozornici Gurgusovačke kule. Pred sam početak koncerta, na velikoj sceni Doma kulture, svoja, umeća u pesmi, igri, recitovanju, imitaciji, pokazaće knjaževački mladi festivalci starosti od 6 do 12 godina, u okviru programa “Talenat No.1”. Program počinje u 20h.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt