FKMS RADIO KNJAŽEVAC

58. FKMS: Građani dali svoje predloge za program ovogodišnjeg Festivala

29/05/2019
fkms 8
U okviru aktivnosti izbora predloga programa 58. Festivala kulture mladih Srbije putem predloga na zvaničnom sajtu opštine Knjaževac , u Uslužno-informativnom centru Opštinske uprave Knjaževac i Domu kulture Knjaževac pristiglo 2.234 predloga građana, navodi se u saopštenju  Opštine Knjaževac.

U sklopu kreiranja programa ovogodišnjeg Festivala, predloženo je 35. pozorišnih predstava, 1.275 predloga za pop i rok koncert, dok su za koncert narodne muzike pristigla 924 predloga.

Organizatori se zahvaljuju  građanima na dostavljenim predlozima i aktivnom učešću u kreiranju programa 58. Festivala kulture mladih Srbije.

Na osnovu predloga građana, Komisija za izbor programa 58. Festivala kulture mladih Srbije sačiniće pet predloga programa Festivala, koji se odnose na pozorišnu predstavu, pop/rok koncert i koncert narodne muzike i ponuditi građanima na glasanje.

Predlog programa sa najvećim brojem glasova uvrstiće se u program 58. FKMS.

Glasanje će se obaviti putem interneta, na zvaničnom sajtu opštine Knjaževac i na glasačkim mestima, putem glasačkih listića: u Uslužno-informativnom centru Opštinske uprave Knjaževac, Domu kulture Knjaževac i mesnim kancelarijama Minićevo i Kalna.

Ova aktivnost realizuje se u okviru projekta „Renoviranje Gurgusovačke kule u Knjaževcu“ koji, preko programa EU PRO, finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije. Komplementarne aktivnosti projekta koje se odnose na primenu principa dobrog upravljanja sprovode se u saradnji sa programom Swiss PRO koji finansira Vlada Švajcarske.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt