FKMS RADIO KNJAŽEVAC

6. Festival alternativne kulture u Knjaževcu

05/07/2019
FAk
Šesti  po redu Festival Alternativne Kulture (FAK) u Knjaževcu, biće održan u petak, 26. i subotu, 27. jula, na igralištu ispod mosta na putu ka Zaječaru.

Program počinje u 20:00 časova, a na stejdžu u “Prc mali” tokom dva festivalska dana nastupiće bendovi: PMS (Novi Sad), Škart (Kosovska Mitrovica), U Zmajevom Gnezdu (Obrenovac), Ćamil(NIš), Proleće(Novi Sad),Two stroke engine (Knjaževac), Vacuum (Zaječar), Prljave sestre (Niš), S.P.U.K.( Sarajevo) i Straight Jackin (Beograd-Sankt Petersburg).
Kako su organizatori naglasili, cilj manifestacije je pružanje prilike kvalitetnim bendovima čiji rad nije adekvatno medijski propraćen, da se predstave publici i prezentuju svoju muziku.

Inače, Festival Alternativne Kulture organizuje grupa entuzijasta, predvođena članovima knjaževačkog benda School Bus, te je ulaz, kao i do sada, besplatan uz napomenu da će biti zabranjeno unošenje neprikladnih i opasnih predmeta, kao i alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, jer će cene pića na samom festivalu biti i više nego pristupačne.

Organizaciju 6. Festivala alternativne kulture,  podržala je i opština Knjaževac.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt