FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Apel iz „Standarda“: Racionalno koristite vodu!

20/01/2020
jkp 8
Zbog izuzetno loše hidrološke situacije smanjena količina vode na izvorištima što može da ugorozi redovno vodosnabdevanje korisnika.

Iz Javnog komunalnog preduzeća „Standard“ obaveštavaju građane opštine Knjaževac, korisnike usluge vodosnabdevanja, da je, zbog izuzetno loše hidrološke situacije u našoj i susednim opštinama, došlo do značajnog smanjenja izdašnosti na izvorištima „Sinji Vir“, „Jezava“ i „Kalna“i da, ukoliko se nastavi trend smanjenja izdašnosti, može doći do ugrožavanja redovnog vodosnabdevanja korisnika.

Iz „Standarda“ mole sve građane da racionalno koriste vodu za piće, redovno kontrolišu i popravljaju svoje instalacije i da sve vidljive kvarove odmah prijave ovom Preduzeću kako bi bili popravljeni i sprečeno nenamensko isticanje vode iz sistema vodosnabdevanja.

„Standard“ takođe moli korisnike za razumevanje i saradnju kako bi u veoma delikatnoj situaciji održao redovno vodosnabdevanje.

Telefoni za prijavu kvarova su 019/731-190 i 731-191.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt