FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Apotekari na usluzi Knjaževčanima

25/09/2019
apoteka 8
Veliki broj naših sugrađana iskoristio je priliku da u okviru akcije „Pitajte svoj farmaceuta“ prekontroliše svoje zdravlje.

Apotekarska ustanova Zaječar organizovala je danas u Knjaževcu akciju „Pitajte svog farmaceuta“. Veliki broj naših sugrađana iskoristio je priliku da prekontrolišu svoje zdravlje, odrede pojedine zdravstvene parametre i dobiju korisne savete u vezi zdravog načina života.

„Pored merenja krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi, ove godine po prvi put radimo skrining koštane mase. Na ovaj način želimo da pokažemo da su farmaceuti najpristupačniji zdravstveni radnici“, kaže Marija Milutinović, upravnica apoteke u Knjaževcu.

Knjaževčani su danas bili u prilici da se upoznaju sa proizvodima Galenske laboratorije Apotekarske ustanove Zaječar, a u organizaciji Farmaceutske komore Srbije do 2. oktobra traje akcija „Bezbedni i efikasni lekovi za sve“, u okviru koje će svi zainteresovani u apotekama ove ustanove dobiti korisne informacije o prevenciji, čuvanju lekova i hroničnoj terapiji.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt