FKMS RADIO KNJAŽEVAC

„Aptiv“ organizuje Dan otvorenih vrata

20/02/2020
aptiv 8
Zainteresovani za rad u jednoj od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije o detaljima se mogu informisati narednog utorka u Domu kulture.

Kompanija “Aptiv” organizuje u Knjaževcu Dan otvorenih vrata u utorak, 25. februara u 12, 16 i 18 časova u maloj sali Doma kulture. Svi zainteresovani prilikom dolaska treba da ponesu biografiju.

Svoj CV (biografiju) možete poslati na zajecarposao@aptiv.com ili se isti može popuniti na licu mesta. Sve informacije mogu se dobiti i na  telefon 069/88-93-811.

“Aptiv” je kompanija koja investira u svoje zaposlene, omogućavajući im da stalno poboljšavaju svoje veštine, nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu.

Kompanija “Aptiv” investira u obuku svojih zaposlenih u savremenom trening centru, gde svaki zaposleni prolazi obuku koja uključuje i teoriju kao i praktični deo.

Kompanija “Aptiv” organizuje prevoz za sve zaposlene od mesta stanovanja do radnog mesta, u oba smera i u svim smenama. Takođe, nudi ishranu za zaposlene u kantini u okviru fabrike po povoljnim cenama.

Aptiv ima veoma dobre zdravstvene benefite: medicinsku negu na licu mesta, sa lekarom u okviru fabrike, tako da zaposleni mogu da izbegnu gužve, zakazivanja i čekanje u redovima domova zdravlja.

Sedište kompanije je u Dablinu, Irska. Rade u 44 zemlje, imaju 160.000 zaposlenih, 18.600 inženjera i naučnika, kao i 6.500 radnika koji su fokusirani na softver. “Aptiv” ima 126 fabrika, 15 glavnih tehničkih centara i 14.4 milijardi dolara prihoda u 2018.godini. Dvadeset globalnih proizvođača automobila se oslanja na aktivnu sigurnost “Aptiv”-a, a 10 miliona vozila, u svojoj tehnologiji, poseduje “Aptiv” aktivnu bezbednosnu tehnologiju.

Kompanija Aptiv je 2015. godine  otvorila prvu fabriku u Novom Sadu (sada ima 2 pogona u Novom Sadu) i jedan u Leskovcu (5.000 zaposlenih u dva grada). Aptiv proizvodi električne instalacije za vozila različitih marki širom Evrope. U Srbiji, kupci Aptiva su “Volvo”, “Jaguar” i “Daimler”.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt