FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Arhivatori u “Velikoj reformi” na sceni Doma kulture

11/10/2019
IMG_20191010_203604
Najpopularniji arhivatori u Srbiji koji se već punih 8 godina predstavljaju brojnoj publici u seriji ,,Državni posao” nastupili susinoć u prepunoj sali Doma kulture u Knjaževcu. Knjaževčani su sa velikim oduševljenjem dočekali “Veliku reformu”, treću po redu predstavu ekipe Državnog posla, a prvu koja je odigrana na našoj sceni.

Dejan Ćirjaković, Dimitrije Banjac i Nikola Škorić obrađuju najnovije i najpopularnije teme iz svakodnevnog života a odnedavno ih publika može gledati u novoj hit predstavi pod nazivom ,,Velika reforma”. Predstava se sastoji iz nekoliko delova koji prikazuju promene i tranzicije u novom evropskom društvu kao i reakcije Boškića, Torbice i Čvarkova tim povodom. Ovo je bio prvi put da je ekipa ,,Državnog posla’’ nastupila u Knjaževcu, a jedan od aktera predstave, Dimitrije Banjac, popularni Čvarkov, nije krio svoje oduševljenje knjaževačkom publikom, velelepnim prostorom Doma kulture i samim gradom. Ističe, da su se uprkos tome što nisu po vokaciji glumci, ipak odvažili da se iz TV formata prebace na veliku scenu i krenu u pozorišnu priču.

Ekipa Državnog posla nakon turneje u Srbiji, nastavlja igranje” Velike reforme”  u inostranstvu, Kanadi i SAD-u, dok tv publiku očekuju nove zanimljive dogodovštine čuvenog arhivatorskog tria.

Sala Doma kulture bila je ispunjena do poslednjeg mesta, tražila se karta više i nema sumnje da su Knjaževčani uživali punih sat i po vremena tokom trajanja o čemu govori i gromoglasan aplauz na kraju.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt