FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Asfaltiran put Potrkanje – Donje Zuniče

23/07/2019
potrkanje 8
„Asfaltiranjem deonice između Potrkanja i Donjeg Zuniča, duge više od jednog kilometra, značajno će se poboljšati uslovi za saobraćaj između dva sela, što će koristiti ne samo meštanima, već i svima koji imaju njive i voćnjake na ovom potezu“, izjavio je Milan Đokić, predsednik opštine.

Uređenje lokalnih putnih pravaca na području opštine Knjaževac danas je nastavljeno asfaltiranjem puta od Potrkanja do Donjeg Zuniča. Radove je obišao Milan Đokić, predsednik opštine, sa saradnicima.

„Svi koji su do sada prolazili ovim putem znaju u koliko je lošem stanju bila ova deonica. Danas završavamo asfaltiranje od pružnog prelaza do raskrsnice kod Potrkanja i novim slojem asfalta presvučeno je više od jednog kilometra. Na ovaj način omogućićemo znatno bolje funkcionisanje saobraćaja između ova dva sela, što će biti od koristi ne samo meštanima, već i svima koji imaju njive i voćnjake na ovom potezu.

Juče smo završili rekonstrukciju 1.700 metara puta kroz Staru Kalnu. Tim putem do sada nije moglo da se prođe putničkim vozilom, a sada tu dolaze i pojedini ljudi iz drugih sredina i započinju posao na tom području. U saradnji sa Javnim preduzećem Putevi Srbije danas se radi rekonstrukcija glavne ulice u Kalni, a urađena je i deonica od Janjskog mosta do Mezdreje u dužini od oko 2 kilometra“, rekao je predsednik Đokić.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt