FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Asfaltiranje ulica i puteva počelo od Bučja

17/07/2019
bučje 8
Obiman posao rekonstrukcije i asfaltiranja velikog broja ulica u gradu i seoskim mesnim zajednicama počeo je juče u Bučju; radove je obišao predsednik opštine Milan Đokić.

Opština Knjaževac ove godine je u budžetu izdvojila 100 miliona dinara za putnu infrastrukturu – rekonstrukciju gradskih ulica, kao i puteva na području seoskih mesnih zajednica. Obiman posao zvanično je otpočeo juče, asfaltiranjem glavne seoske ulice u Bučju, a radove je obišao Milan Đokić, predsednik opštine. Meštani kažu da će im uređene seoske ulice i putevi omogućiti da lakše stignu do svojih njiva, voćnjaka i jedni kod drugih. „Sada je sve lakše, pošto nam je glavna ulica asfaltirana, a i okolni putevi su uređeni“, kaže Lepomir Veljković, predsednik Saveta Mesne zajednice Bučje.

Lokalna samouprava izdvojila je značajna sredstva za rekonstrukciju ulica i puteva, a Bučje je jedno od sela obuhvaćenih ovim projektom, ističe Gradimir Živković, član Opštinskog veća. „Posebno mi je drago što smo na ovaj način demantovali one koji su sumnjali da će ovaj posao biti urađen. Zadovoljstvo je što danas ovde vidimo mnogo dece i mladih ljudi, što je svakako najvažnije, pošto će imati ko da koristi ove puteve“, dodaje Gradimir Živković.

O tome kako se odvijaju radovi u Bučju informisao se predsednik opštine Milan Đokić sa saradnicima i ovom prilikom podsetio da će Bučje do jeseni dobiti potpuno rekonstruisani seoski dom.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt