FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Besplatni kursevi u Regionalnom centru

28/02/2020
reg 8
Za obuku za rad na računaru i kurseve stranih jezika prijavilo se 80 kandidata.

U Regionalnom centru za stručno usavršavanje organizovan je prvi susret predavača i učesnika kurseva stranih jezika i rada na računaru. Regionalni centar ovu obuku, u saradnji sa Opštinom Knjaževac, organizovao je kako bi građanima Knjaževca, koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe zapošljvanja, dao priliku da unaprede svoja znanja i veštine i lakše dođu do posla, rekao je Dejan Tomić, direktor Regionalnog centra.

Broj polaznika ovih obuka iz godine u godinu sve je veći, što znači da smo, kao lokalna samouprava njihovom organizacijom napravili pravi potez,  smatra Branislav Josifović, šef Kabineta predsednika opštine. Kursevi učenja engleskog i nemačkog jezika trajaće šest, a obuka za rad na računaru i savladavanje tehnike slepog kucanja tri, odnosno četiri meseca. Pripremna nastava za učenike osnovnih i srednjih škola u Regionalnom centru, nakon ankete u obrazovnim ustanovama, krenuće početkom marta.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt