FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Brojne utakmice mladih fudbalera

25/05/2019
pioniri fk timočanin 8
Pioniri i petlići u nedelju domaćini Duel juniorsu, kadeti putuju u Vlasotince, a četiri selekcije najmlađih fudbalera danas i sutra na turniru u Boru.

Veliki broj utakmica ovog vikenda odigraće mladi knjaževački fudbaleri. U finišu šampionata I RIS-ove lige za pionire i petliće Timočaninov podmladak u nedelju dočekuje vršnjake Duel juniorsa iz Kruševca. Utakmice na gradskom stadionu igraju se od 11 i 13 časova.

Poslednju takmičarsku utakmicu u sezoni igraju kadeti Timočanina. U pretposlednjem kolu II RIS-ove lige sastaju se sa Vlasinom u Vlasotincu. Narednog vikenda, u poslednjem kolu prvenstva, knjaževački kadeti su slobodni.

U subotu i nedelju u Boru se organizuje turnir za najmlađe fudbalere. Na takmičenju će učestvovati četiri selekcije knjaževačkih dečaka – generacija 2008. 2009. 2010. i 2011. Ovi turniri organizuju se kako bi najmlađe selekcije odigrale što više utakmica u cilju pripreme za takmičarski, ligaški fudbal koji ih očekuje u narednim sezonama.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt