FKMS RADIO KNJAŽEVAC

„Čestitku dostavi – slatkiše nabavi“, počela podela paketića

25/12/2020
d m 8
Više od 500 knjaževačkih mališana učestvovalo je na likovnom konkursu Doma kulture; Deda Mrazevi počeli dostavu paketića na kućne adrese.

Dom kulture organizovao je likovni konkurs „Čestitku dostavi, slatkiše nabavi“. Stiglo je više od 500 radova, a svojevrsna zahvalnost svim učesnicima, knjaževačkim mališanima, su novogodišnji poklon paketići koje će im Deda Mrazevi iz Doma kulture od danas dostaviti na kućne adrese. Početku slanja paketića danas je u Domu kulture prisustvovao predsednik opštine Milan Đokić.

„Ovo je lepa akcija koju je Dom kulutre organizovao da animira naše najmlađe sugrađane. Oni su pokazali svoju kreativnost i talenat dostavljajući na stotine čestitki. Ovde su i Deda Mrazevi spremni da, vodeći računa o zdravlju i bezbednosti, dostave mališanima simbolične paketiće. Koristim ovu priliku da deci i roditeljima čestitam Novogodišnje i Božićne praznike sa željom da sledeću Novu godinu dočekamo u uobičajenim uslovima, kao što smo to radili uvek do sada“, rekao je Milan Đokić.

Svim učesnicima konkursa zahvalila je Dragana Janković, direktor Doma kulture i ovom prilikom posebno pomenula nagrađene.

„Na konkurs je stigla 541 čestitka i mi smo veoma ponosni zbog ove akcije, pošto su, zbog aktuelne situacije, mnoge naše aktivnosti tokom godine izostale. Radove mališana ocenjivao je žiri u sastavu Dragoslav Živković, Rade Ristić i Ivica Branković. Svim učesnicima konkursa, svoj deci Knjaževca, njihovim roditeljima i svim sugrađanima želim puno sreće i zdravlja u 2021. godini za koju se nadam da će biti u svakom pogledu bolja od ove koju ispraćamo“, rekla je Dragana Janković.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt