FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Četiri zlata iz Kragujevca

12/11/2019
power 8
Svi predstavnici PLBBSK Knjaževac doneli su najsjajnija odličja sa Otvorenog prvenstva Kragujevca u benč presu za osobe sa invaliditetom.


Prvo otvoreno prvenstvo Kragujevca u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench Press” za osobe sa invaliditetom održano je u nedelju, 11. novembra. Pauerlifting i bodi bilding sportski klub ,,Knjaževac” imao je četvoro predstavnika na ovom takmičenju, svi su osvojili zlatne medalje, a ekipa je osvojila i pehar za ukupni plasman.

Nikić Vesna osvojila je zlatnu medalju u kategoriji veteranki preko 86 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench Press” sa podignutih 70kg. Vesna je takođe osvojila pehar za najjaču veteranku u ukupnom plasmanu na ovom prvenstvu.

Ristić Srđan osvojio je zlatnu medalju u kategoriji seniora do 88 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench press” sa podignutih 90 kg.

Tošić Saša osvojio je zlatnu medalju u kategoriji veterana preko 107 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench press” sa podignutih 50 kg.

Radojičić Robert osvojio je zlatnu medalju u kategoriji seniora do 97 kg. u paraolimpijskoj disciplini ,,Bench press” sa podignutih 145 kg.

Na prvenstvu su učetvovali takmičari iz 9 klubova iz Srbije (Kragujevac, Knjaževac, Niš, Smederevo i Beograd).

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt