FKMS RADIO KNJAŽEVAC

“City games” na bazenu Banjica 8. jula

02/07/2019
city games
City Games karavan nastavlja svoje putovanje u potrazi za šampionom Srbije. Nalik nekadašnjim „Igrama bez granica“, u ponedeljak, 8. jula, sa početkom od 19:30 časova na bazenu „Banjica“, održaće se četvrtfinale takmičenja, jubilarne, 10 sezone ove sportsko-zabavne manifestacije.

Pripreme za organizaciju ove  manifestacije privode se kraju. U saradnji sa opštinom Knjaževac, događaj  organizuje Adriaevents agency iz Hrvatske. Knjaževački tim okupio najbolje sportiste našeg grada, a njihovi protivnici biće ekipe susednih gradova.

Igre su osnovni sadržaj ovog projekta, a osmišljene su tako da zabave publiku i takmičareali i da podstaknu vrednosti poput prijateljstva i timskog duha i da ukažu na važnost bavljenja sportom.

Timove će činiti šest članova, od kojih dvoje moraju biti ženskog pola. Ekipa Knjaževca, prošlogodišnji je učesnik velikog finala Srbije, dok se ove godine nadaju plasmanu na evropsko finale ovog takmičenja.

Nakon kvalifikacija u Knjaževcu, City Games nastavlja takmičenja u Zaječaru, Loznici, Subotici, Vrbasu, Inđiji, Somboru i Čačku, gde će biti održano veliko finale za Srbiju. Šampion Srbije predstavljaće našu zemlju na velikom Međunarodnom takmičenju 2020. godine u Sloveniji.

Ulaz na bazen 8. jula, biće besplatan za sve posetioce.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt