FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Devete brigade – i parking i drvored

19/08/2019
devetebrigade 8
Nakon završetka asfaltiranja u Ulici Devete brigade, vozači svoje automobile mogu da parkiraju do samih stabala, a drvored je, uklanjanjem viška asfalta, ostao neoštećen.

Završeno je asfaltiranje uređenog parking prostora u Ulici Devete brigade. Proteklih dana bilo je dosta polemike o načinu izvođenja ovih radova, odnosno o navodnoj ugroženosti drvoreda. Danas je ovaj prostor obišao Milan Đokić, predsednik opštine i zajedno sa predstavnicima medija uverio se da su radovi obavljeni kako je i planirano. Najpre je isečen i uklonjen deo asfalta oko stabala, a zatim je, ugradnjom raster elemenata, omogućeno parkiranje automobila do samog drveća. Istovremeno, ostavljeno je dovoljno prostora za zalivanje stabala, kao što su pre nekoliko dana objašnjavali nadležni u Javnom preduzeću za razvoj, urbanizam i izgradnju.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt