FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Donacija paketa za najmlađe

13/05/2020
Screenshot_20200513_161328
Opština Knjaževac počela je distribuciju prehrambenih paketa, koji su obezbeđeni u saradnji sa NALED-om. Pakete, u kojima se nalaze proizvodi namenjeni deci, dobiće devojčice i dečaci koji žive u seoskim sredinama.

Razne vrste keksa, čokolada, grickalica dobijaju devojčice i dečaci u selima knjaževačke opštine, kazao je u Štipini pomoćnik predsednika Opštine Marko Stojanović.

”Dobili smo donaciju NALED-a i pakete delimo deci koja žive u seoskim sredinama. Evo nas u Štipini, a bili smo u selima od Kaličine do Vlaško Polja. Uslediće Podvis, Orešac, Vasilj, Vina, Bulinovac…Sutra smo u kalanskom kraju i u dolini Timoka. Danas smo izgledali kao Deda Mrazovi, a deca su bila zadovoljna i srećna”, kazao je Stojanović.

Nacionalna alijasna za lokalni ekonomski razvoj, u borbi protiv koronavirusa, pokrenula je platformu za donacije i povezala srpske opštine sa vodećim kompanijama koje proizvode hranu i piće. Tako je u Knjaževac stigla donacija koju je lokalna samouprava namenila onima koji će joj se najviše i radovati.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt