FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Festival knjaževačke sportske mladosti

25/05/2019
fest 8
Jubilej Sportskog saveza, 25 godina postojanja i rada, obeležen je juče organizovanjem Festivala sporta na platou Doma kulture.

Sportski savez Knjaževca obeležio je jubilej – 25 godina postojanja i rada. U sklopu obeležavanja godišnjice juče je održan tradicionalni Festival sporta. Na platou Doma kulture sugrađanima su se predstavili mladi knjaževački sportisti, članovi ovdašnjih klubova, a prisutne je pozdravio Mikica Vidojević, predsednik Sportskog saveza.

„Ponosan sam na činjenicu da u okviru Sportskog saveza okupljamo između dve i tri hiljade mladih sportista u ukupno 29 klubova i organizacija. Posebno me raduje što naši sportisti ostvaruju izvanredne rezultate, a vredan pažnje je i podatak da imamo maksimalnu podršku lokalne samouprave. Ni u jednom gradu u okruženju za sport se ne izdvaja toliko finansijskih sredstava kao u Knjaževcu“, istakao je Mikica Vidojević.

U kulturno-zabavnom delu programa nastupili su mladi članovi Škole folkolora Kolo, a Festival sporta završen je koncertom grupe Kal.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt