FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Festival sporta, finale Kupa, koncert…

23/05/2019
fest sport
Povodom 25 godina Sportskog saveza Knjaževca za petak je pripremljen bogat sportsko-zabavni program.

Sportski savez Knjaževca ove godine obeležava vredan jubilej – 25 godina postojanja i rada. Tim povodom, u petak, 24. maja, biće organizovan Festival sporta, manifestacija na kojoj se knjaževačkoj javnosti svojim sportskim veštinama i dostignućima predstavljaju mladi sportisti, podmladak knjaževačkih klubova. Festival sporta održava se na platou Doma kulture od 18 časova.

Sutra će biti odigrano i finale Opštinskog fudbalskog kupa. Rivali su Midžor iz Kalne i Omladinac iz Grezne. Biće to repriza prošlogodišnje utakmice za trofej, s obzirom da je sredinom maja 2018. Midžor u finalu pobedio 3:0 upravo ekipu Omladinca. Zvaničan početak utakmice je u 16 časova, ali je gotovo izvesno da meč neće početi pre 16,30 pošto će većina učesnika na finale doći pošto završi svoje obaveze na radnom mestu.

Bogat program, pripremljen u čast jubileja Sportskog saveza, završiće se sutra na platou Doma kulture koncertom grupe KAL od 20 časova.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt