FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Finansijska podrška opštine za porodice sa decom

06/11/2019
opštinsko veće 8
Na jučerašnjoj sednici Opštinskog veća usvojeni su Nacrt odluke o finansijskoj podršci porodicama sa decom, Izveštaj o realizaciji budžeta, a razgovaralo se i o lokalnim javnim preduzećima.

Centralna tema juče održane sednice Opštinskog veća bio je Nacrt odluke o finansijskoj podršci porodicama sa decom. „Nacrt odluke predviđa sve one mere koje smo najavljivali tokom ove godine. Najvažnije izmene su da od ove godine uvodimo stipendije za izuzetno nadarene učenike i studente, a imaćemo i poseban konkurs za učenike i studente iz društveno osetljivih grupa, kao i poseban konkurs za učenike i studente iz porodica koje imaju troje, četvoro ili više dece“, rekao je Branislav Josifović, šef Kabineta predsednika opštine.

Nacrt odluke biće objavljen na sajtu opštine i o njemu će moći svi zainteresovani da iznesu svoje mišljenje tokom javne rasprave.

Članovi Opštinskog veća juče su usvojili i Izveštaj o izvršenju budžeta, a razgovaralo se i o lokalnim javnim preduzećima.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt