FKMS RADIO KNJAŽEVAC

FK Timočanin: Pojačanja na terenu i u Upravnom odboru

17/07/2019
skupština timočanina 8
Novi članovi uprave knjaževačkog kluba Dragan Ćirić i Goran Miletić; fudbaleri Timočanina danas sa Radničkim u Pirotu igraju prvu prijateljsku utakmicu u pripremnom periodu.

Sinoć je održana Skupština Fudbalskog kluba Timočanin. Sednica je počela minutom ćutanja čime je odata pošta nedavno preminulom Radoici Brankoviću, dugogodišnjem članu uprave kluba. Na Skupštini su usvojeni izveštaj o radu i finansijskom poslovanju u prethodnoj i tokom prvih šest meseci ove godine. Izabrani su i novi članovi Upravnog odbora – Dragan Ćirić i Goran Miletić.

„Verujem da će novi članovi uprave dati puni doprinos uspešnom funkcionisanju kluba. Uoči nove sezone u Timočaninu vlada optimizam, imamo odličnog trenera i kvalitetna pojačanja, i uz maksimalnu podršku lokalne samouprave, očekujem veoma dobre rezultate ove jeseni u Srpskoj ligi“, izjavio je Ninko Mihajlović, potpredsednik Timočanina.

„Najveće pojačanje za Timočanin je povratak Miloša Stojanovića u svoj matični klub. Mnogo očekujemo i od Uroša Nikolića, doskorašnjeg igrača Timoka, inače sina jednog od najboljih Timočaninovih igrača svih vremena Miroslava Nikolića Šinkija. Iz niškog Radničkog doveli smo golmana Kojića i štopera Petrovića koji je bio kapiten omladinske ekipe, Nemanja Ristić stigao je iz kruševačkog Trajala i prethodne sezone igrao je u Prvoj ligi, a doveden je i Gordić iz Petrovca na Mlavi koji je u prošlom šampionatu nastupao u Srpskoj ligi zapad. Tu se spisak pojačanja ne završava, pošto je u planu angažovanje bar još dvojice igrača“, kaže Aleksandar Minić, sportski direktor Timočanina.

Prvu prijateljsku utakmicu knjaževački fudbaleri igraju danas protiv Radničkog u Pirotu. Do početka prvenstva planirane su još utakmice sa Jagodinom, Car Konstantinom, Hajduk Veljkom, Timokom i generalna proba protiv niškog Sinđelića. Prvenstvo Srpske lige istok počinje 17. avgusta

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt