FKMS RADIO KNJAŽEVAC

FKMS radio – godina druga!

28/07/2018
2_rodjendan_fkms_velika
FKMS radio je počeo s radom 28. jula, pre tačno dve godine.

Posle višemesečnih priprema 2016. smo izrekli naše prvo “dobro jutro” i trudimo se da našim slušaocima svaki dan učinimo dobrim i lepšim, na drukčiji način. Uz prave priče i puno dobre muzike, uz preferiranje starih i dobro poznatih hitova, kao i prezentovanje odabranih noviteta domaće i inostrane muzičke produkcije, naši slušaoci uživaju 24 sata dnevno.

Entuzijazmom, radom i neprestanim osluškivanjem zahteva I sugestija naših slušalaca, ušli smo u svet radijskog etra. Zauzeli smo dobru poziciju u našoj sredini, te planiramo da naš način rada podelmo i s ostatkom sveta.

Naravno, to smo već na jedan određen način i uspeli, jer online stream, putem naše zvanične web prezentacije – fkmsradio.com
omogućuje slušaocima širom planete da nas slušaju kad god i gde god požele, kao i da pročitaju najnovije vesti iz našeg kraja.
No, naša je želja, svakako, dalji napredak, kako u programskom smislu, tako i u proširenju zemaljskog signala. FKMS radio sledi trendove, te nas možete pratiti i putem naše FB strane i Instagram profila.

Ove smo godine, uz odličnu sedmodnevnu zabavu na talasima FKMS radija, ugostili nešto više od 100 gostiju, informisali o najznačajnijim događajima u gradu i okolini, bavili se ozbiljnim temama, ali smo organizovali i nagradne igre i kvizove, te smo se i na taj način zahvalili slušaocima, svima onima koji nas slušaju iz dana u dan.

FKMS radio sa talasne dužine 100MHz, svakoga dana prenosi pozitivnu atmosferu u svaki dom, automobil, radno mesto…ali i prati sve aktualne teme iz Knjaževca i regiona. Ekipa naših iskusnih voditelja I novinara daje poseban ton uređivačkoj politici našeg radija.

Veliko hvala svim našim, dragim saradnicima, sponzorima, prijateljima radija, koji su nam pružili bezrezervnu podršku i pomoć tokom proteklih godina. Najveću zahvalnost dugujemo Vama, našim vernim slušaocima i nadamo se da ćete i narednih godina ostati uz FKMS radio!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt