FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Foto konkurs “Istočna Srbija – Vremeplov”

11/04/2020
poz-8
Regionalna turistička web platfroma „Visit East Serbia”, koja aktivno promoviše turističku ponudu istočne Srbije, organizuje foto konkurs „Istočna Srbija – Vremeplov“. Dovoljno je da pošaljete do 5 svojih fotografija koje oslikavaju davne doživljaje u istočnoj Srbiji. Vlasnik fotografije sa najviše lajkova dobiće na poklon ranac spreman za avanturu i nove doživljaje.

Cilj konkursa je, navode organizatori, potraga za najoriginalnijim i najlepšim retro fotografijama koje prikazuju vaš doživljaj i lepa sećanja na prošla vremena u istočnoj Srbiji iz ugla fotografa (npr. vaše fotografije nekadašnjih trgova, znamenitosti, ličnosti, prepoznatljivih mesta, prostora i zdanja iz istočne Srbije, ali i ljubavi, događaja, proslava praznika, itd).

20 najboljih fotografija (10 sa najviše lajkova i 10 po izboru žirija) ulaze u finalni krug glasanja. Pobednik će biti ona fotografija koja dobije najviše lajkova.

Odabrane fotke idu na sajt www.visiteastserbia.rs i u specijalnu blog priču „Istočna Srbija – Vremeplov“.

Fotke pošaljite u inbox ili na e-mail: office@visiteastserbia.rs do 13. aprila 2020.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt