FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Fudbalski memorijal „Ivica Božinović“

02/12/2019
mup 8
Ekipa Policijske stanice Knjaževac pobednik je 14. Memorijalnog turnira u malom fudbalu, organizovanog u znak sećanja na Ivicu Božinovića, poginulog pripadnika MUP-a.

Policijska stanica Knjaževac, u saradnji sa lokalnom samoupravom i porodicom Božinović, organizovala je tradicionalni, 14. po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu „Ivica božinović“.

Turnir se održava u znak sećanja na policijskog službenika Ivicu Božinovića, koji je tragično izgubio život izvršavajući službene zadatke 2000. godine, kao i na sve druge pripadnike Ministarstva koji su dali svoje živote za bolje sutra i dobrobit svih mlađih generacija.

Ove godine učestvovale su ekipe Policijske uprave u Zaječaru, policijskih stanica Knjaževac, Sokobanja, Boljevac, Fudbalskog kluba „Midžor“ iz Kalne, ekipa lokalne samouprave i ekipa Policijska stanice Svrljig – Policijske uprave Niš.

Takmičenje je zvanično otvorio Mišel Nikolić, pomoćnik predsednika opštine, koji je istakao da je naša obaveza da ne zaboravimo sve pripadnike policije u Srbiji koji su dali svoje živote za našu bezbednost.

Pobednik ovogodišnjeg takmičenja je ekipa Policijske stanice Knjaževac koja je u finalu, posle boljeg izvođenja penala, pobedila kalanski Midžor 5:4. U regularnom delu bilo je nerešeno 2:2. Nagradu za fer plej dobila je ekipa Policijske stanice Svrljig.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt