FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Hit filmovi na repertoaru bioskopa Doma kulture: Grdana – Gospodarica zla, Džoker i Vojna akademija 5

31/10/2019
MMOE-628x353px-cnplxx-prem
Projekcije hit filmova „Vojna akademija 5“, „Grdana: Gospodarica zla (3D)“ i „Džoker“ zakazane su za subotu, 09. novembar i nedelju,10. novembar 2019. godine u Domu kulture Knjaževac.

Drugačiji pogled na jednog od najpoznatijih strip-negativaca Džokera prikazuje se 9. i 10 . novembra u bioskopu Doma kulture. Pored ovog filma, na repertoaru se nalazi i repriza domaćeg ostvarenja “Vojna akademija 5” i  novi nastavak “Grdana – Gospodarica zla”.

“Džoker” je, navode u bioskopima, filmska priča u kojoj se otkriva kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija.Sjajni Hoakin Finiks tumači Artura Fleka, neuspešnog stand up komičara koji danju radi kao klovn. On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima – navode u bioskopima. Nakon premijernog prikazivanja, knjaževačka publika moći će da pogleda “Džokera” tokom vikenda u terminu od 21:00h.

Pored toga, filmoljupci će imati prilike da još jednom pogledaju “Vojnu akademiju 5”, u subotu, 9. novembra od 18:30, ali i nastavak priče o vili Grdani. Radnja filma odigrava se u čuvenom kraljevstvu, koje će se iznova zameriti našoj omiljenoj vili. Odnos i ljubav koje je Grdana godinama gradila ugroziće postupci već nama poznatih likova, ali i novih. Priprema se venčanje Ružice i princa Filipa, koje će izazvati da Grdanina magija postane jača i ozloglašenija. Anđelina Džoli reprizira svoju briljantnu ulogu zle kraljice zajedno sa Eli Fening koju ponovo gledamo kao Ružicu. Filmovi “Grdana – Gospodarica zla”  i “Džoker”,  zauzimaju top pozicije na listama gledanosti bioskopa širmo sveta.

 

Projekcija filma “Grdana – Gospodarica zla” zakazana je za subotu, 09. novembra, u 18:30 sati, dok će u nedelju biti prikazan u dva termina, od 16:00 i 18:30 sati.

Cena ulaznice po projekciji iznosi 250 dinara, a one se mogu kupiti na blagajni Doma kulture, neposredno pre početka projekcije.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt