FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Hit komedija “Hotel Beograd” uskoro u Knjaževcu

03/03/2020
hotel B.
Nedelju dana nakon beogradske premijere, knjaževačka publika imaće priliku da pogleda najnoviji film Miloša Biković "Hotel Beograd". Ova urnebesna komedija naći će se na bioskopskom repertoaru Doma kulture 18. i 19. marta, u terminima od 16:00, 18:00 i 20:00 sati.
“Hotel Beograd” inspirisan je omiljenim ruskim TV serijama “Kuhinja” i “Hotel Eleon”, sa Bikovićem koji tumači glavnog junaka Pavla – Pašu, bogatog naslednika i vlasnika prestižnog hotela Beograd, poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvariće se u avanturu u kojoj je sve moguće.
Film koji je nastao u rusko – srpskoj koprodukciji ponudiće najbolje iz obe kinematografije, domaće glumce, koje predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Srđan Žika Todorović, Jelisaveta Teodosić i omiljena imena ruskog glumišta Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Aleksandra Kuzenkina predvođenih rediteljem Konstantinom Statskijim.
Cena ulaznice je 250 dinara.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt