FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Hit komedija „Ljubav na seoski način“ 12. novembra u Knjaževcu

30/10/2019
ljubav-na-seoski-nacin-474-279-7769
Knjaževačka publika imaće priliku da premijerno pogleda urnebesnu komediju "Ljubav na seoski način", beogradskog pozorišta Prizor, 12. novembra u Domu kulture, sa početkom u 20 sati.

“Lubav na seoski način” je bulevarska komedija u kojoj glavni lik Ilija, saznavši da ga rođena žena Slobodanka vara sa seoskim veterinarom Miladinom, odlučuje da nađe sebi švalerku, tek pridošlu medicinsku sestru Jelisavetu, koja nemajući drugi izbor prihvata ponudu. Ali u priču se umeša i prva komšinica Brana priznavši Slobodanki da se u prošlosti švalerisala sa Ilijom ali i sa veterinarom Miladinom. Kad sve to sazna i Branin muž Miloje dolazi do velikog raspleta.

Komedija koja će vas svojim obrtima i izvanrednom glumom poznatih glumaca nasmejati do suza. U predstavi igraju: Branko Janković Nataša Janković Nemanja Janičić Danica Todorović Mira Đurđević Miljan Prljeta. Tekst i režiju potpisuje Rade Vukotić.

Cena karte je 300,00 dinara , a ulaznice za ovu predstavu mogu se kupiti i rezervisati na biletarnici Doma kulture.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt