FKMS RADIO KNJAŽEVAC

IN MEMORIAM Bratislav Minić Batak

25/11/2018
vesti_2014_oktobar_batak
Knjaževački šampion, Bratislav Minić Batak, svoju najvažniju trku izgubio je noćas.

U nedelju, 25. novembra, nakon teške saobraćajne nesreće, usled fatalnih povreda, preminuo je knjaževački offroad šampion, Bratislav Minić Batak.

Bratislav Minić Batak rođen je 1965. godine u Knjaževcu. Od rane mladosti bio je zaljubljenik u terenska vozila, brzinu, prirodu i svoj rodni kraj, gde je proveo čitav svoj život. Istovremeno ga nije napuštala strast za trkama i terencima, pa se tako ubrzo našao na brzinskim stazama i trkama džipova po bespućima, gde se takmčio od sredine devedesetih godina, svakako, kao najtrofejniji vozač terenskih vozila u Knjaževcu i jedan od najboljih u Srbiji.

Odlične rezultate i pobede ostvarivao je vozeći po najtežim terenima Bugarske, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije. Ljubav prema Staroj planini inspirisla ga je da se uključi u organizaciju  ATV Offroad Avanture na Staroj planini. Bio je  jedan od osnivača ATV kluba Stara planina, kao i kluba 4×4 Knjazeva.

Bratislav će biti sahranjen sutra, 27. novembra, u 13 časova na Istočnom groblju u Knjaževcu.

3 komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt