FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Izaberi svoju avanturu, vidi Srbiju

20/05/2020
bb8
U cilju smanjenja štete od kovida - 19, Turistička organizacija Srbije pokrenula je kampanju „Izaberi svoju avanturu, vidi Srbiju“, kojom poziva građane da letuju u zemlji.

Direktorka TOS-a Marija Labović kaže da je počela kampanja namenjena domaćim turistima kojom se pozivaju svi građani da ove godine odmor provedu u Srbiji. “Srbija je pravi izbor za ovu godinu ne samo zbog epidemiološke situacije, već zato što zaista ima dobar sadržaj i kvalitetne turističke proizvode u kojima će naši građani da uživaju”, kaže Labovićeva. Najavljuje da će TOS u okviru kampanje “Izaberi svoju avanturu, vidi Srbiju” u naredna dva meseca kontinuirano predstavljati različite destinacije u Srbiji kako bi pokazao građanima što više mesta.
“Za spasavanje turizma država je dala i 400.000 vaučera, uz 160.000 koji su podeljeni početkom godine. Očekujemo da za dva i po, najdalje tri meseca, svi ovi vaučeri budu podeljeni ako se ovom dinamikom građani budu prijavljivali”, izjavio je potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt