FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Javni poziv programa ”Norveška za vas”

03/07/2019
vesti_2019_jul_norveska
Program ''Norveška za vas'' objavio je javni poziv za podršku početnicima u poslovanju i postojećim preduzećima za nabavku opreme i uvođenje usluga. Na konkursku mogu učestvovati i poljoprivredna gazdinstva, objavilo je Udruženje privrednika Knjaževca.

Na konkursu mogu učestvovati početnici u poslovanju i postojeća preduzeća iz 91 lokalne samouprave obuhvaćena projektom, među kojima je i Knjaževac.

Maksimalni iznos sredstava za samozapošljavanje je 11.400 dolara, koliki je i za nabavku opreme ili softvera sa obaveznim učešćem od 10 odsto.

Detaljne informacije o pozivu, kao i prijavne formulare zainteresovani mogu preuzeti sa internet stranice www.norveskazavas.org.rs

Popunjene prijavne formulare i prateću dokumentaciju u skladu sa uslovima poziva treba poslati najkasnije do 17. jula 2019. na rsoc.applications@unops.org

Udruženje privrednika obezbediće zainteresovanima pomoć pri izradi projekta.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt