FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Još jedna sugrađanka pozitivna na koronu

02/08/2020
lab8
Zavod za javno zdravlje Timok Zaječar saopštio je da je ukupan broj osoba pozitivnih na korona virus na području opštine Knjaževac povećan na 154.

U svom, za sada, poslednjem izveštaju, Zavod za javno zdravlje u petak popodne je saopštio da je ukupan broj pozitivnih na korona virus na području opštine Knjaževac povećan za jedno lice, radi se o ženskoj osobi starosti 38 godina. Na taj način ukupan broj inficiranih u Knjaževcu povećan je na 154. U izolaciji se i dalje nalazi 389 osoba, a na području knjaževačke opštine od kovida 19 do sada je izlečeno 46 pacijenata, navodi Zavod za javno zdravlje Timok Zaječar.

Na nivou Srbije, u prethodna 24 časa, registrovano je 330 zaraženih korona virusom i još devetoro preminulih, saopštio je juče Krizni štab. Ukupno su do sada u Srbiji registrovana 582 smrtna slučaja. Trenutno je na respiratorima 159 pacijenata.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt