FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Kadeti ubedljivi, pioniri i petlići poraženi

08/10/2019
fudbal mladi 8
Treću pobedu u sezoni Timočaninovi kadeti ostvarili su protiv Vlasine; pioniri i petlići doživeli ubedljive poraze na gostovanju u Nišu.

Fudbalski šampionat mlađih kategorija na nivou RIS-a minulog vikenda nastavljen je utakmicama 8. kola. Od knjaževačkih predstavnika najbolji rezultat ostvarili su Timočaninovi kadeti koji su na svom terenu ubedljivo savladali vršnjake Vlasine, bilo je 5:0.

Pioniri i petlići Timočanina gostovali su u Nišu gde su poraženi od odgovarajućih selekcija Reala. Utakmica pionira završena je rezultatom 4:0 u korist mladih niških fudbalera, dok je u meču petlića domaćin bio još ubedljiviji i pobedio 9:0.

I u narednom, 9. kolu, Timočaninovi pioniri i petlići sastaju se sa niškim predstavnikom, sledećeg vikenda u Knjaževcu će gostovati mladi fudbaleri OFK Radničkog. Kadeti Timočanina u sledećem kolu igraju veliki komšijski derbi sa Timokom u Zaječaru.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt