FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Knjaz – Rudar u pretkolu Kupa

10/03/2020
okružna fuca 8
Jesenji šampion Okružne lige biće domaćin rivalu iz Podvisa na startu takmičenja u Kupu na nivou opštine.

Narednog vikenda počinje takmičenje u fudalskom Kupu na nivou opštine Knjaževac. U nedelju, 15. marta, u Trgovištu od 15 časova sastaju se OFK Knjaz i PRO Rudar, a pobednik tog meča u polufinalu Kupa igraće sa Slogom u Minićevu. Drugi polufinalni par čine Midžor i Omladinac iz Grezne, a termini polufinalnih utakmica biće naknadno određeni.

Kup utakmica u Trgovištu biće ujedno i najava početka prolećnog dela sezone u Okružnoj fudbalskoj ligi. Drugi deo šampionata u ovom rangu takmičenja zvanično počinje u subotu, 21. marta, potvrđeno je na Konferenciji klubova održanoj sredinom prethodne sedmice u Zaječaru. Kao i obično u ovakvim prilikama, razgovaralo se o dešavanjima u prvom delu sezone i usvojen je kalendar takmičenja u nastavku. S obzirom da će svaka ekipa do kraja sezone odigrati 14 utakmica, odlučeno je da se igraju i dva vanredna kola, a šampionat se završava 14. juna. U nastavak sezone sa prve pozicije ulazi OFK Knjaz koji je do jesenje titule stigao na impresivan način osvojivši maksimalna 42 boda.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt