FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Knjaževačka gimnazija: Promovisani novi “Pogledi”

17/01/2020
Screenshot_20200117_193058
Knjaževačka gimnazija predstavila je sinoć u Domu kulture novi, decambarski broj školskog glasnika ''Pogledi''.

Sa prekidima, koje su uslovile različite ekonomske i društvene okolnosti, školski list ”Pogledi” Knjaževačke gimnazije izlazi od sredine pedesetih godina XX veka. Decembraski broj, sa novim urednikom i novim pričama koje ilustruju školski život u drugoj polovini 2019. godine, predstavljen je javnosti na maloj svečanosti u Domu kulture.

Novi broj ”Pogleda” pun je ozbiljnih razmatranja važnih životnih tema, koje dolaze iz sveta književnosti, ljudskih prava, filozofije, nauke. Autori su u većini slučajeva, učenici ove škole. Naslovnu stranu opredeli su prvi sjajni koraci gimnazijalaca u svemirskom inženjeringu. Glavni i odgovorni urednik lista je Milijan Srejić, profesor fizike, dok lekturu ”Pogleda” potpisuju profesorke srpskog jezika Katarina Đurić i Sandra Miljković,  te tehničko uređivanje Tomislav Živković. Novi broj najavljen je za početak maja ove godine.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt