FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Knjaževčani na Strongman kupu

30/06/2020
dač8
Na takmičenju održanom u nedelju u Boru knjaževački Pauerlifting klub predstavljali su Aleksandar Radisavljević i Milan Milošević.

Na Strongman kupu održanom u nedelju, 28. juna u Boru, Pauerlifting i bodi bilding sportski klub Knjaževac imao je dvojicu predstavnika – debitanta: Aleksandar Radisavljević zauzeo je 8. mesto i Milan Milošević koji se plasirao u finale, našao se u društvu sedmorice najboljih takmičara iz Srbije i na kraju zauzeo 6. mesto što je za sada najveći uspeh u ovoj novoj sportskoj disciplini za knjaževački klub.

Aleksandar i Milan nadmetali su se u sedam disciplina: vuča kamiona od 7 tona, okretanje gume od 400 kg. nošenje kofera od 250 kg. stojeće držanje tereta od 28 kg. na vreme podizanje loga od 100 do 130 kg. vuča gume od 200 kg. i podizanje bućice od 54 kg.

Ovo je ujedno i istorijski rezultat kluba, a od sada se i Knjaževac može pohvaliti da ima svoje najjače predstavnike u Strongman savezu Srbije. Na ovom Strongman kupu najjačih ljudi Srbije učestvovali su takmičari iz Kikinde, Beograda, Bora, Valjeva, Zaječara i Knjaževca. Posle uspeha naših takmičara, Knjaževac će po prvi put biti domaćin i organizator Strong man takmičenja 2. avgusta ove godine pod pokroviteljstvom Sportskog saveza Knjaževca.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt