FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Konferencija Zone krajem meseca

24/07/2018
timočanin
Sastanak predstavnika klubova fudbalske Zone istok najavljen je za kraj jula; nezvanično, domaćin bi trebalo da bude novi zonaš – FK Orljane.

Sastanak koji uobičajeno prethodi novoj fudbalskoj sezoni je Konferencija klubova. Za fudbalsku Zonu istok takav skup, prema još uvek nepotvrđenim najavama, trebalo bi da bude održan krajem jula.

Na Konferenciji klubova razgovara se o prethodnoj takmičarskoj sezoni, regularnosti šampionata, suđenju, a za učesnike svakako najvažniji segment je određivanje rasporeda takmičenja po kolima dodeljivanjem takmičarskih brojeva ekipama.

Nije neuobičajeno da domaćin skupa koji prethodi novoj sezoni bude neki od klubova – novajlija, koji su plasman u Zonu obezbedili osvajanjem šampionske titule u okružnom nivou takmičenja. Tako se i ovog puta nezvanično najavljuje da bi Konferencija klubova Zone istok uoči početka šampionata 2018-2019. mogla da se održi u organizaciji novog zonaša, Fudbalskog kluba Orljane, šampiona Nišavske okružne lige u prethodnoj sezoni.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt