FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Korona odložila i rukometne utakmice

04/12/2020
lopta za rukomet 8
Upravni odbor Rukometnog saveza centralne Srbije doneo je odluku o odlaganju svih utakmica zbog pogoršanja epidemiološke situacije.

Zbog pogoršanja zdravstvene situacije do daljeg se odlažu sve rukometne utakmice u Prvoj ligi istok, odlučeno je na jučerašnjoj sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza centralne Srbije. Uz to, usvojen je predlog kalendara takmičenja u nastavku sezone, prema kome bi se takmičenje rukometaša nastavilo pretposlednjeg vikenda u martu, dok bi rukometašice prve naredne mečeve igrale 10. aprila.

Posle odbojkašica i stonotenisera Knjaževca, za odigravanje preostalih utakmica ove jeseni ostale su uskraćene i knjaževačke rukometašice i rukometaši. Prema prvobitnom rasporedu, ekipa Osica ovog vikenda trebalo je da ugosti Rtanj, a rukometaši Knjaza trebalo je da putuju u Bor.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt