FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Koronavirus – prevencija i na lokalnom nivou

11/03/2020
sastanak_corona_large8
Mere koje bi trebalo preduzeti u cilju sprečavanja širenja koronavirusa bile su tema sastanka koje je sa direktorima škola, ustanova kulture i predstavnicima Zavoda za javno zdravlje Zaječar danas održao predsednik opštine.

 ”CIlj ovog sastanka bio je da se međusobno informišemo, čujemo uputstva i instrukcije lekara. Dogovorili smo se da škole nabave dovoljne količine sredstava za higijenu, da se povede računa o higijeni objekata, naročito onih u kojima borave deca, a razgovarali smo i o tome kako da se reaguje u slučaju pojave simptoma koronavirusa, koga za sada nema na teritoriji Timočke krajine,” rekao je predsednik opštine Milan Đokić.

Od danas zabranjeni su svi javni skupovi u zatvorenim prostorima sa više od 100 ljudi, pa je tako otkazana i svečana akademija povodom Dana Osnovne škole ”Kaplar”, najavljena za petak.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt