FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Kup Balkana postao tradicionalan

17/06/2019
body 8
Na takmičenju u Knjaževcu deliće se 9 pro karata za najbolje u Evropi i na Balkanu

Nakon uspešne organizacije Prvog otvorenog kupa Balkana, u novembru prošle godine, i Drugi otvoreni kup Balkana biće održan u Knjaževcu, od 28. do 30. juna ove godine.

Na predlog idejnog tvorca ovog kupa, Nenada Vučkovića, počasnog presednika Balkanske federacije i uz podršku i pomoć predsednika IFBB, Rafaela Santonje, kreirano je ovo, za razvoj bodybuildinga i fitnessa na Balkanu izuzetno značajno takmičenje.

Balkanski kup je otvoren za učešće svih evropskih nacionalnih federacija, učlanjenih u IFBB, što mu znatno povećava značaj i garantuje uspešnu budućnost.

Knjaževac ima dugogodišnju tradiciju u organizaciji brojnih takmičenja u bodibildingu i fitnesu, a maksimalnu podršku su im uvek pružale gradske i sportske strukture. Zahvaljujući tome, Knjaževac je uvek bio izuzetan domaćin mnogobrojnim sportistima koji su u njemu boravili i iz njega poneli najbolje utiske.

Knjaževac će i ovog puta biti centar okupljanja najboljih atleta Evrope i Balkana, a organizatori ovog događaja, Opština Knjaževac, sa predsednikom Milanom Đokićem, Sportki Savez Knjaževca, sa predsednikom Mikicom Vidojevićem i glavnim organizatorom, Milanom Vučkovićem, predsednikom kluba „Apolon 1975“, garantuju da će svi učesnici Drugog otvorenog kupa Balkana i ovog puta iz prelepog i gostoljubivog Knjaževca poneti nezaboravne utiske i da će se u njega rado vraćati u sve većem broju.

Poruka organizatora je: Nastavimo tradiciju, učestvujte na Drugom otvorenom kupu Balkana, osvojite jednu od 9 Pro karata. Budite deo istorije!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt