FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Marko i Mateja najbolji stonoteniseri

03/10/2019
st tenis 8
U prostorijama Stonoteniskog kluba Knjaževac, u Domu u Dubravi, juče je održano školsko takmičenje u stonom tenisu za učenike knjaževačkih osnovnih i srednjih škola.

U pojedinačnoj konkurenciji, kod osnovaca, najbolji je bio Mateja Petrović  iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“, dok je pobednik takmičenja srednjoškolaca Marko Mihajlović iz Knjaževačke gimnazije.

S obzirom da je bila jedina predstavnica među srednjoškolkama, plasman u dalje takmičenja automatski je obezbedila Snežana Jović iz Tehničke škole.

U ekipnom delu takmičenja, kod osnovaca, pobedila je Osnovna škola „Vuk Karadžić“, drugo mesto pripalo je Osnovnoj školi „Dimitrije Todorović Kaplar“, dok je na trećem mestu završila ekipa Osnovne škole „Dubrava“. Stonoteniseri Knjaževačke gimnazije pobednici su ekipnog takmičenja srednjoškolaca.

Najuspešniji pojedinci i ekipe nastaviće takmičenje na okružnom nivou. Za osnovce će naredno nadmetanje biti održano u Sokobanji, dok domaćin okružnog nadmetanja srednjoškolaca još uvek nije određen.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt