FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Memorijalni susreti “Dragan Ilić Cepa”

13/08/2019
veterani 8
U znak sećanja na nekadašnjeg igrača Timočanina i Sloge, u Kalni su održani Memorijalni susreti fudbalskih veterana.

Uobičajena praksa, da se u vreme tradicionalnog Pantelejskog vašara, u Kalni igraju fudbalske utakmice, nastavljena je i ove godine. Za razliku od prethodnih fudbalskih dešavanja, organizatori su ovog puta odlučili da manifestaciju posvete prerano preminulom Draganu Iliću Cepi, bivšem igraču kalanske Sloge, Timočanina i Fudbalskog kluba 92.
U nedelju, 11. avgusta, organizovani su prvi Memorijalni susreti fudbalskih veterana, a u Kalni se okupio veliki broj nekadašnjih igrača iz Kalne i Knjaževca. Najpre su snagu odmerili bivši igrači kalanske Sloge, međusobno podeljeni u dve ekipe, a utakmica je završena nerešeno 2:2.
Drugu revijalnu utakmicu odigrali su veterani Midžora i Timočanina, a i taj meč imao je miroljubiv rezultat – 1:1. Kao što je i red u ovakvim prilikama, organizovano je i “treće poluvreme” u etno kući “Anđela” u Vrtovcu.
Namera organizatora je da memorijalni susreti u Kalni, u znak sećanja na Dragana Ilića Cepu, ubuduće postanu tradicionalni.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt