FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Milan Đokić: Poseta predsednika Vučića istorijska za Knjaževac

14/06/2019
Milan Djokic
Doček predsednika Srbije Aleksandra Vučića planiran je sutra za 15:00 časova ispred kompanije Falc East. Tim povodom, predsednik Opštine Milan Đokić uputio je poziv Knjaževčanima da u što većem broju dođu, pozdrave predsednika i čuju kakvi su planovi za budućnost Knjaževca i istočne Srbije.

”U subotu, 15. juna, predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće opštinu Knjaževac. Tom prilikom, on će obići najvećeg poslodavca na teritoriji opštine – kompaniju Falc East i Vinariju ”Jović” u Potrkanju. Doček predsednika Republike planiran je za 15:00 časova ispred Falc East -a. Tada ćemo imati priliku da direktno, u njegovom obraćanju, čujemo šta su to planovi ne samo za opštinu Knjaževac, već i za ceo Zaječarski okrug. Očekujemo najave vrlo konkretnih novih investicija, koje će učiniti da istočna Srbija uhvati priključak sa ostalim regionima Srbije,” kazao je Đokić.

”U 29 godina dugoj istoriji višestranačja u Srbiji, opštinu Knjaževac nije posetio nijedan predsednik Republike. Dolazili su ministri i premijeri, ali nijedan predsednik od kneza Miloša. Knjaževačani imaju i čast i priliku da sutra budu domaćini predsedniku Aleksandru Vučiću, te ih pozivam da u što većem broju dođu u 15:00 časova ispred fabrike Falc East i pozdrave predsednika”, istakao je predsednik Opštine.

 

Izvor : Knjaževacinfo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt