FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Milan Đokić: Radno leto u Knjaževcu

07/07/2019
radovi
Dugo očekivanu branu na Timoku Knjaževčani će dobiti do kraja građevinske sezone, kaže predsednik opštine Milan Đokić. To je samo jedan od projekata na kojima se intenzivno radi. U puteve će biti uloženo preko 100 miliona dinara.

”Počeli su radovi na brani o kojoj se godinama unazad govori. Ona bi trebalo da bude gotova do kraja avgusta. Ali, radi se o specifičnim poslovima, tako da je moguće da taj projekat potraje i duže. U toku je novi javni poziv za izgradnju mosta. Nadam se da će drugi uspeti, jer na prvom nije bilo zainteresovanih izvođačkih firmi”, rekao je MIlan Đokić.

Javni poziv za izbor izvođača na uređenju gradskog stadiona je u toku, a u međuvremenu završavaju se trotoari u ulici Branka Radičevića i parterno uređenje Devetih brigada.

”Projekat uređenja Devetih brigada je pri kraju. Stanovnici ovog naselja su prezadovoljni onim što je urađeno nakon 40 godina od izgradnje zgrada. Skoro su gotovi i trotoari u ulici Branka Radičevića. U toku je javni poziv za uređenje kompleksa gradskog stadiona.”

U putnu infrastrukturu opština Knjaževac investiraće ove godine preko 100 miliona dinara, više nego ikada ranije. Za nekoliko dana poćeće asfaltiranje 15 gradskih i desetak seoskih ulica, istiće Đokić.

”Ono što tangira najveći broj Knjaževčana je početak radova na asfaltiranju ulica u gradu i selima. Radimo asfaltiranje čak 15 ulica u gradu i desetak ulica u selima. Ove godine u putnu infrastrukturu izdvajamo više od 100 miliona dinara, što je više nego ikada ranije.”

Nakon Vasilja, Grezne, Kaličine, Vitkovca, Štipine, ciklus uređenje seoskih domova nastavlja se ove godine u Balanovcu, Bučju, Debelici, Koželju, Rgoštu, Kalni i Dubravi. Da slika radnog leta u Knjaževcu bude potpuna, treba dodati i nedavno započeti posao  na rekonstrukciji javne rasvete.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt