FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Mini basket festival u Knjaževcu

04/03/2020
kk8
Košarkaški klub Knjaževac 1950 u nedelju u hali Kaplar organizuje takmičenje najmlađih košarkaša.

Knjaževac će u nedelju biti pravi košarkaški centar ovog dela Srbije. U organizaciji Košarkaškog kluba Knjaževac 1950, održava se Mini basket festival. Celodnevno takmičenje u hali Kaplar okupiće oko 280 najmlađih košarkaša, a svoje učešće do sada je potvrdilo deset klubova – Trijumf iz Niša, Napredak iz Aleksinca, BIN iz Zaječara, Mladost Vesna iz Bele Palanke, Zlatara iz Majdanpeka, Basket Bor, Pirot, Svrljig, kao i dva „domaća“ predstavnika, Košarkaški klub Leda Falc East i organizator, Knjaževac 1950.

Mini basket festivali organizuju se u saradnji sa Košarkaškim savezom Regiona istočne Srbije. Do sada je održano 20 ovakvih turnira, a takmičenje u Knjaževcu je prvo u 2020. godini.

Iz Košarkaškog kluba Knjaževac 1950 pozivaju sugrađane da u što većem broju u nedelju dođu u halu Kaplar i pruže podršku najmlađim košarkašima. Takmičenje počinje u 9 časova i 30 minuta.

Generalni pokrovitelj turnira je opštine Knjaževac.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt