FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Minimalac kadeta protiv Nišlija

16/09/2020
fudbal mladi 8
Mladi fudbaleri Timočanina pobedili su Kopernikus Železničar 1:0 u zaostaloj utakmici I RIS-ove lige.

Juče je u Knjaževcu odigrana zaostala utakmica 5. kola Prve kadetske lige RIS-a. Na pomoćnom terenu gradskog stadiona sastali su se mladi fudbaleri Timočanina i Kopernikus Železničara iz Niša.

Utakmica je protekla u izjednačenoj igri i bez previše prilika. Sve je ukazivalo da će meč biti okončan bez golova, ali su u samoj završnici Timočaninovi kadeti uspeli da jednu od retkih šansi pretvore u pogodak, što je bilo dovoljno za trijumf od 1:0.

Za mlade knjaževačke fudbalere ovo je izuzetno važna pobeda kojom su zadržali priključak sa ekipama iz vrha tabele. Naši predstavnici do sada su zabeležili tri pobede, imaju devet bodova i nalaze se na šestoj poziciji na tabeli. Vodi kruševački Trajal sa 15 bodova.

Narednog vikenda, u 6. kolu, Timočaninovi kadeti igraju u Leskovcu protiv Dubočice. Šampionat Prve RIS-ove lige za pionire i petliće nastavlja se mečevima 8. kola. Knjaževački predstavnici igraju derbi u Zaječaru sa vršnjacima Timoka.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt