FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Mladi fudbaleri gostovali u Donjem Milanovcu

15/09/2020
deca fudbal timočka liga 8
Na startu takmičenja u Timočkoj ligi mlađih kategorija tri selekcije FK Knjaževac igrale su sa vršnjacima Poreča.

Ove jeseni startovalo je novo takmičenje mladih fudbalera – Timočka liga, koju zajednički organizuju fudbalski savezi Zaječarskog i Borskog okruga. Opštinu Knjaževac u ligi predstavljaju mladi fudbaleri FK Knjaževac.

Debitantski nastup knjaževački predstavnici imali su prethodnog vikenda na gostovanju u Donjem Milanovcu gde su sa vršnjacima Poreča igrale tri selekcije.

Prema rečima Emilije Smiljković, trenera mladih knjaževačkih fudbalera, ekipe su, zbog obaveza u RIS-ovim takmičenjima, nastupile u znatno podmlađenom sastavu – u kategoriji petlića igrali su dečaci 2009. godišta, a u kategoriji mlađih petlića igrači 2011. i 2012. godišta.

Ova liga specifična je i po tome što rezultati ekipa nisu u prvom planu, ali vredi zabeležiti – mlađi petlići Knjaževca su pobedili, petlići su poraženi od Poreča, a utakmica selekcija početnika završena je nerešeno.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt