FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Mladi fudbaleri na turniru u Boru

28/05/2019
turnir 8
Na „Kupu bakarnih dečaka“ koji je prethodnog vikenda organizovao Fudbalski klub Mali Bor učestvovalo je pet ekipa mladih knjaževačkih fudbalera.

Pet selekcija mladih knjaževačkih fudbalera tokom vikenda učestvovalo je na turniru „Kup bakarnih dečaka“ koji je organizovao Fudbalski klub Mali Bor. Sa vršnjacima iz Beograda, Jagodine, Paraćina, Aleksinca, Niša, Kruševca, Vrnjačke Banje, Zaječara, Sokobanje, Negotina i Kladova nadmetale su se ekipe sačinjene od dečaka rođenih 2008. 2009. 2010. i 2011. godine i mlađih, a u sastavu knjaževačkih ekipa bilo je i nekoliko devojčica. Mlade fudbalske selekcije predvodili su  treneri Emilija Smiljković i Dragan Pavlović.

Prvog dana takmičenja, u subotu, knjaževačke selekcije godišta 08 i 10 uspešno su prošle kroz takmičenje po grupama i nastup završile u četvrtfinalu, dok su u nedelju knjaževačke ekipe zaustavljene u prvoj fazi takmičenja, posle tri odigrane utakmice u grupi.

Nastup na turniru u Boru bila je još jedna prilika da najmlađi fudbaleri odigraju što više utakmica, čime se stiče neophodno iskustvo za nastup u ligaškom sistemu takmičenja koje ih očekuje u godinama koje dolaze. Narednog vikenda, u subotu i nedelju, 1. i 2. juna, mladi knjaževački fudbaleri učestvovaće na turniru koji se povodom stogodišnjice Fudbalskog kluba Timok organizuje u Zaječaru.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt